Τρόποι αποστολής & πληρωμής

Τρόποι αποστολής

Όσες παραγγελίες αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τη 13:00 μ.μ. Οποιαδήποτε παραγγελία πραγματοποιηθεί αργότερα αποστέλλονται στην συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία την επομένη εργάσιμη.

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με εταιρεία Courier θα πρέπει να ολοκληρώνονται μέχρι τις 16:00 μ.μ. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Αποστολή με Courier

Η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται με την ΕΛΤΑ Courier.

*Η αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον με 1.70 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Για βαριά αντικείμενα συνίσταται η μεταφορά μέσω μεταφορικής εταιρείας.

 

Αποστολή μέσω μεταφορικής εταιρίας

Αποστολή μέσω μεταφορικής εταιρίας

Η παράδοση στο πρακτορείο γίνετε σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία. Ο τρόπος πληρωμής σε αυτή την περίπτωση γίνετε αποκλειστικά με τραπεζική κατάθεση ή μέσω πιστωτικής κάρτας.

Τα έξοδα αποστολής με μεταφορική είναι κατά προσέγγιση.

Για δυσπρόσιτες περιοχές ή νησιά παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, πριν την παραγγελία για τον υπολογισμό των μεταφορικών. Εξαιρούνται τα νησιά: Χίος,Μυτιλήνη,Ρέθυμνο,Χανιά,Ηρ άκλειο,Λήμνος και Κέρκυρα  όπου η αποστολή γίνεται απευθείας. Στα νησιά η πληρωμή γίνεται μόνο με τραπεζική κατάθεση ή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.  Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη στην περίπτωση που προχωρήσετε στην παραγγελία, χωρίς προηγούμενη επικοινωνία για τον ακριβή υπολογισμό των μεταφορικών. Οι μεταφορικές εταιρίες δεν πραγματοποιούν παραδόσεις Σάββατο.

Στα βαρέλια λιπαντικών η αποστολή γίνεται μόνο μέσω μεταφορικής .Η πληρωμή των εμπορευμάτων γίνεται μόνο με κατάθεση χρημάτων ή μέσω πιστωτικής.

– Διαμαρτυρίες  για τυχόν  ζημίες  γίνονται  αποδεκτές  μόνον  και  εφόσον  αυτές  διαπιστώνονται  κατά την  παράδοση-παραλαβή  και  υπάρχει  παρατήρηση του πελάτη στο  Δ/Α.

Ο πελάτης   οφείλει   να  ελέγχει  την αρτιότητα  της  συσκευασίας  κατά την  παραλαβή.

Η χρέωση της μεταφορικής εταιρείας αφορά παραλαβή από το πρακτορείο μόνο και όχι παραδόσεις κατ’ οίκον.

Xρεώσεις:

Μεταφορική εταιρία Εως 20kg 12€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή)

Μεταφορική εταιρία Εως 40kg 15€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή)

Μεταφορική εταιρία Εως 60kg 17€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή)
Μεταφορική εταιρία Εως 80kg 20€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή )

Μεταφορική εταιρία Εως 100kg 25€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή )

Μεταφορική εταιρία Εως 150kg 30€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή)

Μεταφορική εταιρία Εως 300kg 40€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή)

Μεταφορική εταιρία Εως 700kg 49€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή)

 

Μεταφορική εταιρία Εως 1000kg 55€ (Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή)

Αν επιθυμείτε αποστολή των προϊόντων με δική σας μεταφορική εταιρία γίνεται, μόνο εφόσον ενημερωθούμε τηλεφωνικά στο τηλ. 23140 35335, πρώτα γίνει κατάθεση για την αγορά των προϊόντων σε τραπεζικό μας λογαριασμό και μόνο αν έρθει και παραλάβει τα προϊόντα από την έδρα του καταστήματος μας Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 259 Θεσσαλονίκη (σε καμία περίπτωση δεν αποστέλλουμε δέματα στην έδρα της μεταφορικής της επιλογής σας)

Παραλαβή από το κατάστημα

Παραλαβή από το κατάστημα, χωρίς χρέωση, Καθημερινά 08:30-19:00 και Σάββατο  08:00 – 16:00
Παραγγελίες για παραλαβή από το κατάστημα εξυπηρετούνται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα και ενημερώνεστε τηλεφωνικά, όταν είναι έτοιμες.
Παραγγελίες που μένουν σε εκκρεμότητα για πάνω από 3 ημέρες, ακυρώνονται αυτόματα.

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

 • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, πληρωμή στον υπάλληλο της εταιρίας courier κατά την παράδοση των προϊόντων (έξοδα αντικαταβολής 1,70 €).
 • ΧΡΕΩΣΗ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.  Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω  χρεωστικών/πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Πειραιώς.
 • Paypal.
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας.
 • Πληρωμή στο κατάστημα (Χωρίς χρέωση μεταφορικών και αντικαταβολής. Για παραλαβές παραγγελιών από το κατάστημα μας πρέπει να προηγηθεί  επικοινωνία, στο τηλ. 2311822093 ή on line tzambaolla@gmail.com)

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Τα βήματα για την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι:

ΒΗΜΑ 1: Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας διαλέγετε ως τρόπο πληρωμής Τραπεζική Κατάθεση.

ΒΗΜΑ 2: Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς, βάζοντας σαν αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας και το όνομά σας:

ALPHA BANK
IBAN  Λογαριασμου: GR82 0140 7240 7240 0231 0006 473
Αρ.Λογαριασμου: 724.00.2310.006473

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN  Λογαριασμου: GR91 0172 2670 0052 6709 1395 881
Αρ.Λογαριασμου: 5267091395881
EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN  Λογαριασμου: GR93 0110 8640 0000 8640 0300 231
Αρ.Λογαριασμου: 86400300231

ΛΟΙΠΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ:

 • Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το tzambaolla.gr
 • Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις, παρακαλούμε καταθέστε το χρηματικό ποσό απ΄ευθείας στις συνεργαζόμενες τράπεζες (EUROBANK, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ,  EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ)

ΒΗΜΑ 3: Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο  tzambaolla@gmail.com ή καλέστε μας τηλεφωνικά στο 2311822093

Παραγγελίες που θα εξοφλούνται με τραπεζική κατάθεση, θα αποστέλλονται μια εργάσιμη ήμερα αργότερα, αφού μας έχετε αποστείλει με e-mail το καταθετηριο  της πληρωμης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας.

Προστασία συναλλαγών

Πώς προστατεύονται οι συναλλαγές σας στο tzambaolla.gr
Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές σας πραγματοποιούνται στο ασφαλές περιβάλλον της Πειραιώς, σύμφωνα με διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας.

Πιστοποίηση PCI DSS για Ασφάλεια Συναλλαγών

Πιστοποίηση PCI DSS

Αποκτήστε την πιστοποίηση PCI DSS  και εκμεταλλευτείτε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που σας προσφέρει η μεγαλύτερη ασφάλεια των συναλλαγών στην επιχείρησή σας.

Τι είναι η υπηρεσία Πιστοποίησης PCI

Το PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) αποτελεί ένα διεθνές πρότυπο ασφαλείας, που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που δέχονται, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν ή μεταδίδουν δεδομένα καρτών πληρωμής. Πρακτικά, καθορίζει τις προδιαγραφές ασφαλείας με τις οποίες πρέπει να λειτουργούν οι επιχειρήσεις και με κύριο στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας των δεδομένων καρτών που διαχειρίζονται.

Στόχος του PCI DSS είναι η ενίσχυση της ασφάλειας των δεδομένων καρτών που διαχειρίζεται η επιχείρηση. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση που παρέχετε στους πελάτες σας, θωρακίζοντας τις συναλλαγές τους.

Οι προδιαγραφές του PCI DSS αφορούν:

 • Τις διαδικασίες πληρωμής
 • Τα συστήματα πληροφορικής και λογισμικού
 • Οτιδήποτε άλλο εμπλέκεται στην επεξεργασία, αποθήκευση ή μετάδοση δεδομένων καρτών

 

Η πλήρης εναρμόνιση της επιχείρησής σας με το πρότυπο ασφαλείας PCI DSS είναι πολύ σημαντική καθώς σας προσφέρει:

 • Ασφάλεια: Διασφαλίζετε με τον καλύτερο τρόπο τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σας.
 • Αύξηση πωλήσεων: Σύμφωνα με έρευνες για online αγορές, αμέσως μετά το κόστος ενός προϊόντος ή υπηρεσίας, αυτό που ψάχνουν οι πελάτες είναι η ασφάλεια του e-Shop. Οι καταναλωτές δείχνουν έμπρακτα ότι εμπιστεύονται περισσότερο ένα πιστοποιημένο web site σε σχέση με ένα μη πιστοποιημένο.

Μία από τις πιθανές επιπτώσεις της μη συμμόρφωσης είναι μία ενδεχόμενη ηλεκτρονική επίθεση στην επιχείρησή σας. Σε περίπτωση που δεχθείτε ηλεκτρονική επίθεση και χάσετε δεδομένα τότε μπορεί να προκύψουν:

 • Οικονομικές επιπτώσεις, από πρόστιμα προερχόμενα από τους διεθνείς οργανισμούς Visa και MasterCard.
 • Αδυναμία αποδοχής καρτών: Μπορεί να περιοριστεί η δυνατότητα να αποδέχεστε πληρωμές με κάρτα ακόμα και στο φυσικό σας κατάστημα (μέσω του τερματικού POS).
 • Πτώση πωλήσεων, λόγω απώλειας της εμπιστοσύνης των καταναλωτών στην επιχείρησή σας – πιθανά οι πελάτες θα μεταφέρουν τις συναλλαγές τους σε ανταγωνιστές.
 • Κόστος συμμόρφωσης: μπορεί να χαρακτηριστείτε ως επιχείρηση υψηλής επικινδυνότητας γεγονός που θα δυσκολέψει τις συναλλαγές με κάρτες.

Η υποκλοπή δεδομένων είναι ένας υπαρκτός κίνδυνος· η κατοχή της πιστοποίησης PCI DSS θα σας βοηθήσει να τον περιορίσετε βελτιώνοντας την ασφάλεια των δεδομένων των πελατών σας και άρα της επιχείρησής σας.

3D Secure

Η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει στην επιχείρησή σας τις υπηρεσίες Visa Secure και Mastercard Identity Check, σχεδιασμένες με βάση το πρωτόκολλο 3D-Secure. Οι υπηρεσίες αυτές πιστοποιούν τους κατόχους καρτών πληρωμής (πιστωτικών, χρεωστικών ή επώνυμων προπληρωμένων καρτών), όταν εκτελούν συναλλαγές στο e-shop σας. Με αυτό το πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας, οι υπηρεσίες 3D-Secure θωρακίζουν περαιτέρω την επιχείρησή σας από αμφισβητήσεις συναλλαγών και το ρίσκο που αυτές συνεπάγονται.

Η πιστοποίηση της πληρωμής κάνει τις αγορές μέσω διαδικτύου περισσότερο ασφαλείς, τόσο για τους αγοραστές όσο και για την επιχείρηση δημιουργώντας ένα ασφαλές κανάλι ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η online διαδικασία πιστοποίησης είναι στιγμιαία και ενεργοποιείται κάθε φορά που χρησιμοποιείται μια κάρτα Visa ή MasterCard στο e-Shop σας και προηγείται της αίτησης για έγκριση της χρέωσης της κάρτας.

Κρυπτογράφηση δεδομένων

Οι προσωπικές πληροφορίες σας προστατεύονται με το πρωτόκολλο TLS (Transport Layer Security). Μεταφέρονται κρυπτογραφημένες στα 256bit με το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer). Έτσι, το tzambaolla.gr δεν έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, π.χ. αριθμό κάρτας και ημερομηνία λήξης, κωδικό CVV2 / CVC2.

Μενού
Καλέστε μας
2311822093 & 2314035335