Τρόποι αποστολής & πληρωμής

Τρόποι αποστολής

Όσες παραγγελίες αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τη 13:00 μ.μ. Οποιαδήποτε παραγγελία πραγματοποιηθεί αργότερα αποστέλλονται στην συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία την επομένη εργάσιμη.

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με εταιρεία Courier θα πρέπει να ολοκληρώνονται μέχρι τις 16:00 μ.μ. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Αποστολή με Courier

Η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται με την ΕΛΤΑ Courier.

*Η αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον με 0,50 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

– Διαμαρτυρίες  για τυχόν  ζημίες  γίνονται  αποδεκτές  μόνον  και  εφόσον  αυτές  διαπιστώνονται  κατά την  παράδοση-παραλαβή  και  υπάρχει  παρατήρηση του πελάτη στο  Δ/Α.

Ο πελάτης   οφείλει   να  ελέγχει  την αρτιότητα  της  συσκευασίας  κατά την  παραλαβή.

Παραλαβή από το κατάστημα

Παραλαβή από το κατάστημα, χωρίς χρέωση, Καθημερινά 08:30-19:00 και Σάββατο  08:00 – 16:00
Παραγγελίες για παραλαβή από το κατάστημα εξυπηρετούνται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα και ενημερώνεστε τηλεφωνικά, όταν είναι έτοιμες.
Παραγγελίες που μένουν σε εκκρεμότητα για πάνω από 3 ημέρες, ακυρώνονται αυτόματα.

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

 • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, πληρωμή στον υπάλληλο της εταιρίας courier κατά την παράδοση των προϊόντων (έξοδα αντικαταβολής 0,50 €).
 • ΧΡΕΩΣΗ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.  Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω  χρεωστικών/πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Πειραιώς.
 • Paypal.
 • Πληρωμή στο κατάστημα (Χωρίς χρέωση μεταφορικών και αντικαταβολής. Για παραλαβές παραγγελιών από το κατάστημα μας πρέπει να προηγηθεί  επικοινωνία, στο τηλ. 2311822093 ή on line tzambaolla@gmail.com)

Προστασία συναλλαγών

Πώς προστατεύονται οι συναλλαγές σας στο tzambaolla.gr
Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές σας πραγματοποιούνται στο ασφαλές περιβάλλον της Πειραιώς, σύμφωνα με διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας.

Πιστοποίηση PCI DSS για Ασφάλεια Συναλλαγών

Πιστοποίηση PCI DSS

Αποκτήστε την πιστοποίηση PCI DSS  και εκμεταλλευτείτε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που σας προσφέρει η μεγαλύτερη ασφάλεια των συναλλαγών στην επιχείρησή σας.

Τι είναι η υπηρεσία Πιστοποίησης PCI

Το PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) αποτελεί ένα διεθνές πρότυπο ασφαλείας, που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που δέχονται, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν ή μεταδίδουν δεδομένα καρτών πληρωμής. Πρακτικά, καθορίζει τις προδιαγραφές ασφαλείας με τις οποίες πρέπει να λειτουργούν οι επιχειρήσεις και με κύριο στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας των δεδομένων καρτών που διαχειρίζονται.

Στόχος του PCI DSS είναι η ενίσχυση της ασφάλειας των δεδομένων καρτών που διαχειρίζεται η επιχείρηση. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση που παρέχετε στους πελάτες σας, θωρακίζοντας τις συναλλαγές τους.

Οι προδιαγραφές του PCI DSS αφορούν:

 • Τις διαδικασίες πληρωμής
 • Τα συστήματα πληροφορικής και λογισμικού
 • Οτιδήποτε άλλο εμπλέκεται στην επεξεργασία, αποθήκευση ή μετάδοση δεδομένων καρτών

 

Η πλήρης εναρμόνιση της επιχείρησής σας με το πρότυπο ασφαλείας PCI DSS είναι πολύ σημαντική καθώς σας προσφέρει:

 • Ασφάλεια: Διασφαλίζετε με τον καλύτερο τρόπο τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σας.
 • Αύξηση πωλήσεων: Σύμφωνα με έρευνες για online αγορές, αμέσως μετά το κόστος ενός προϊόντος ή υπηρεσίας, αυτό που ψάχνουν οι πελάτες είναι η ασφάλεια του e-Shop. Οι καταναλωτές δείχνουν έμπρακτα ότι εμπιστεύονται περισσότερο ένα πιστοποιημένο web site σε σχέση με ένα μη πιστοποιημένο.

Μία από τις πιθανές επιπτώσεις της μη συμμόρφωσης είναι μία ενδεχόμενη ηλεκτρονική επίθεση στην επιχείρησή σας. Σε περίπτωση που δεχθείτε ηλεκτρονική επίθεση και χάσετε δεδομένα τότε μπορεί να προκύψουν:

 • Οικονομικές επιπτώσεις, από πρόστιμα προερχόμενα από τους διεθνείς οργανισμούς Visa και MasterCard.
 • Αδυναμία αποδοχής καρτών: Μπορεί να περιοριστεί η δυνατότητα να αποδέχεστε πληρωμές με κάρτα ακόμα και στο φυσικό σας κατάστημα (μέσω του τερματικού POS).
 • Πτώση πωλήσεων, λόγω απώλειας της εμπιστοσύνης των καταναλωτών στην επιχείρησή σας – πιθανά οι πελάτες θα μεταφέρουν τις συναλλαγές τους σε ανταγωνιστές.
 • Κόστος συμμόρφωσης: μπορεί να χαρακτηριστείτε ως επιχείρηση υψηλής επικινδυνότητας γεγονός που θα δυσκολέψει τις συναλλαγές με κάρτες.

Η υποκλοπή δεδομένων είναι ένας υπαρκτός κίνδυνος· η κατοχή της πιστοποίησης PCI DSS θα σας βοηθήσει να τον περιορίσετε βελτιώνοντας την ασφάλεια των δεδομένων των πελατών σας και άρα της επιχείρησής σας.

3D Secure

Η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει στην επιχείρησή σας τις υπηρεσίες Visa Secure και Mastercard Identity Check, σχεδιασμένες με βάση το πρωτόκολλο 3D-Secure. Οι υπηρεσίες αυτές πιστοποιούν τους κατόχους καρτών πληρωμής (πιστωτικών, χρεωστικών ή επώνυμων προπληρωμένων καρτών), όταν εκτελούν συναλλαγές στο e-shop σας. Με αυτό το πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας, οι υπηρεσίες 3D-Secure θωρακίζουν περαιτέρω την επιχείρησή σας από αμφισβητήσεις συναλλαγών και το ρίσκο που αυτές συνεπάγονται.

Η πιστοποίηση της πληρωμής κάνει τις αγορές μέσω διαδικτύου περισσότερο ασφαλείς, τόσο για τους αγοραστές όσο και για την επιχείρηση δημιουργώντας ένα ασφαλές κανάλι ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η online διαδικασία πιστοποίησης είναι στιγμιαία και ενεργοποιείται κάθε φορά που χρησιμοποιείται μια κάρτα Visa ή MasterCard στο e-Shop σας και προηγείται της αίτησης για έγκριση της χρέωσης της κάρτας.

Κρυπτογράφηση δεδομένων

Οι προσωπικές πληροφορίες σας προστατεύονται με το πρωτόκολλο TLS (Transport Layer Security). Μεταφέρονται κρυπτογραφημένες στα 256bit με το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer). Έτσι, το tzambaolla.gr δεν έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, π.χ. αριθμό κάρτας και ημερομηνία λήξης, κωδικό CVV2 / CVC2.

Μενού
Καλέστε μας
2311822093 & 2314035335